tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno oblačno i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 7 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, ima malo vedrine na sjeveru, a sunce se nazire iza oblaka iznad dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, a već je druga polovica rujna, pet-šest dana je do kalendarske jeseni, a ona se već udomaćila, stigla hladna, kišna i oblačna, žutim kistom u sivim rukama i dala se na posao – boji prirodu zlatnim bojama. A priroda u duvanjskom kraju lijepa je, zdrava i čista u svako godišnje doba, pa kad god je moguće uživajte u njoj. A ovo vrijeme je idealno za branje šumskih plodova, pa krenite u gaj, u šumu, u brdo.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, vatru naložili i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama na radnom mjestu ili doma. Jutros se krenite polako s rađom, zagrijete se, a onda srčano odrađujte danas planirani posao, izvršavajte obveze, ali sve temeljito i dobro raspoloženi. Ne ljutite se, ne budite malodušni, neraspoloženi, otresite sa sebe stres, to ubija volju za bilo kakvim poslom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, dobro raspoloženi i pozitivnim misli, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com