TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, što znači da ima malo i vedrine i da se sunce nazire kroz oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, nema ni daška vjetra, pretežno je oblačan, a sunce se jutros probudilo pa je očekivati da će se tijekom dana nebo razvedriti i lijep dan biti. Neka vas ne brine kakvo će biti vrijeme, na to ne možete utjecati, vodite računa da vam bude dobro raspoloženje, jer ste tu vi odgovorni i to možete mijenjati, budite zato vedri i raspoloženi od ranoga jutra. Dobro raspoloženi, zahvalni Bogu što vam je darovao novi dan-najveći dar, uz to i snagu za susret sa svim izazovima koji vam se danas nađu na putu da ih lakše riješite, svladate. Što možete riješiti danas, a da se ne trudite preko mjere, riješite odmah, a ako vam je neki veliki problem i ne možete ga odmah riješiti, ostavite za sutra, možda čudo ne spava svake noći pa se problem sam od sebe riješi, a znate i onu da je jutro uvijek pametnije od večeri.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com