TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je oblačno, sunce se još ne nazire iza dragih planina, prispalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za mnoge zadnji radni u tjednu pa treba završiti poslove planirane za ovaj tjedan. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvi jutarnju kavu s dragim osobama i polako se razbuđujte gledajući kroz prozor u tmurne oblake. Zato vi budite vedri i dobro raspoloženi, spremni odgovoriti svim izazovima koji danas stoje pred vama, a što bi dan, što bi život bio bez izazova osim dosadno preživljavanje. Izazovi su motiv, nadahnuće da ozbiljnije shvatimo život i s radošću rješavamo probleme koji nam se nađu na putu, a ima ih svaki dan. Važno je biti uporan, strpljiv i ne brzati, dobro razmisliti…

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve strane, učinite svijet oko sebe boljim i ljepšim.

www.tomislavnews.com