TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 15 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je šarovito, malo vedro, malo oblačno, sunce je uranilo, ali je negdje iza oblaka zalutalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i vedar i oblačan nekako mutan, jer još nema na vidiku sunčanih zraka da malo razbistre i nebo i zrak. Temperatura je malo niža, ali se još uvijek osjeća ljetna sparina koja je ušla u kuću. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i uz prvu jutarnju kavu te lijepe snove prepričavate s dragim osobama i planirate što danas raditi, kuda krenuti, od čeka početi. Ljeto je i još ako ste na odmoru nigdje ne žurite, samo laganini, sve stignete, neće posao pobjeći. Polako se privode kraju i silna ljetna događanja, brojni turniri i dani sela, još desetak dana i živost u našemu gradu bit će manja, a nekako čovjeka veseli kad je gužva, kad se u ugostiteljskim objektima traži mjesto više. Neka tako traje što dulje, neka stvara privid da nas je mnogo cijele godine, a nije, nažalost! Nećemo u rano jutro o odlascima, o teškim temama, radujmo se danas, dan po dan i skupi se te radosti!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, novim izazovima, pa s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!
www.tomislavnews.com