TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, nekako muklo, a sunce se tek nazire iznad dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, a prolazi brzo i kolovoz, bila je vrućina i sparina (još uvijek je!) bili su blagdani i od slavlja dani, dani odmora i feštanja, od brojnih događanja, koncerata, turnira, rođendana, svatova, sila, od derneka i – neka!
Nije čovjeka Bog stvorio samo za rad, rad i opet rad, niti samo za tugu i svakidašnju jadikovku, nego i za odmor, opuštanje, veselje, za radost. I ako se sve to podijeli s dragim osobama, djecom, unucima, braćom, sestrama, susjedima, prijateljima…s pozitivnim i dobrim osobama, ma tko bili i radost i veselje se množe.
Ako ste se dobro naspavali i pijete prvu jutarnju kavu prije odlaska na posao, pa vam je to teško nakon odmora, nakon vikenda, znajte da su jutros mnogi već na svojim radnim mjestima, u tuđini ili u domovini, pa treba dan dva nakon odmora uhvatiti radni ritam.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim misli i dobrih namjera, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com