tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 7 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, ima malo i vedrine, a sunce je uranilo i kroz oblake poslalo svoje zrake da obasjaju Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i vedar i oblačan, šarovit kako kažu u duvanjskom kraju, a jutro je malo posvježe, baš kako mirita pri kraju ljeta. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i uz prvu jutarnju kavu s dragim osobama razmišljate od čega danas početi, koje obveze stoje pred vama. Razmislite, ne žurite što god da planirate, znate onu pri važnim odlukama :”Tri puta izmirite, pa onda sicite!”
I ne budite naprišiti u rađi, važno je odraditi temeljito da iza vas ne treba popravljati i dvostruku više vremena gubiti na popravljanje, a nije posao zec da će uteći, čeka on strpljivo. Budite i vi strpljivi u ova neka žurna vremena kad su svi nekako napeti, neurozni, najčešće bez razloga.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com