tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je oblačno, ima poneki prozorčić vedrine, kroz koji sanjivo sunce sine.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan je i prohladan, ali je važno da ste vi vedri, dobro naspavani i dobro raspoloženi pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u draga sjećanja. Uvijek se, koliko vam je god to moguće, u rano jutro prisjetite dobrih ljudi, lijepih sjećanja, ne otvarajte kutiju sjećanja gdje su pohranjene ružne i tužne uspomene, osobe koje su vas povrijedili prepustite zaboravu i dan će vam biti uspješniji, veseliji, u poslu učinkovitiji.
I ne dopustite malodušnim ljudima da vam se primaknu sa svojim žalopojkama, svakomu je dosta njegovih obveza, briga, pa kad vam još netko dodaje svoje i to s molbom da ih vi rješavate, a ne znate ni kuda ćete sa svojima. Svakome je danu dosta njegovih obveza i svakom čovjeku dovoljno briga, ali pokušajte da vas to ne optereti, ne blokira uraditi što ste planirali, a uz optimizam, vjeru i nadu bit će vam mnogo lakše.

S ljubavlju u srcu, mirom u suši, sjajem u podneblju očiju, optimizmom i empatijom, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com