tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, tiho je, nebo iznad duvanjskog kraja umjereno je vedro, sunce se nazire iza drage planine i pomalo razgoni oblake bojeći ih u plamenu boju.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnogo dan odmora, opuštanja, druženja s obitelji, prijateljima, susjedima, dragim osobama. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu u dobro raspoloženom društvu. Ako vam se nigdje ne žuri, ne žurite ni s ispijanjem kave, lijepo je malo sanjariti, maštati u rano jutro u toploj prostoriji. Poslije podne kada se razvedri, tada izađite do gaja i uživajte u prekrasnim bojama jeseni, lijepo je prošetati i ulicama i slušati kako lišće šušti pod nogama, a poneki listić se polako spušta iz visine na zemlju, na umiranje. Za koji dan grane drveća ostat će gole, bez veselog cvrkuta ptica i tako će biti do proljeća.

Bez obzira na to, uživajte i u jeseni, i u proljeću, ljetu i zimi, u svakom godišnjem dobru, mjesecu i danu, svakom satu, jer se dogode samo jednom, ne mogu se vratiti, kao ni život, jedan je jedini, neponovljivi i zahvalite Bogu na njemu, na svakom novom danu-velikom daru u kojemu ćete činiti samo dobra djela i misliti pozitivno.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, optimizmom, empatijom, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com