TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, tiho je i toplo, nebo nad duvanjskim krajem je umjereno oblačno, sunce se nazire na istoku i rumeni oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, umjereno oblačan i topao, prema najavi, a sudeći i po oblacima, danas bi moglo biti i kiše. Ne obraćajte pozornost na vrijeme, na oblačno i tmurno nebo, vi budite vedri i poletni u rano jutro. Nakon što popijete kavu krenite u ispunjavanje dnevnih obveza, poslova. Ni u čemu ne pretjerujte, sve odradite temeljito i strpljivo kako ne biste morali ponavljati. Ako radite preko volje, ako niste zadovoljni radnom atmosferom, ponašanjem nadređenih, plaćom za urađeni posao i uloženi trud, a imate mogućnosti otići i zaposliti se na novo, bolje radno mjesto, riskirajte, ne trpite nečije iživljavanje nad sobom. Nekada treba i riskirati, ako postoji i minimalna šansa da će vam biti bolje negdje drugo. Čovjek je rođen slobodan i svako robovanje, bilo komu ili bilo čemu nije prirodno ljudsko stanje i rađa se nezadovoljstvo prvo s drugima, a onda i sa samim sobom. Ne dopustite da vas bilo tko maltretira, uklonite se s puta takvima, tražite drugi put i sigurno će biti bolji.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, optimizmom da će sutra biti bolje, spremni pomoći potrebitima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com