TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i mirisno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima nekih magličastih oblaka ispred sunčevih zraka, pa se sunce još jasno ne vidi.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, dan da predahnete i posvetite ga svojoj obitelji i sebi, dan bez trke, bez velikih obveza, dan što ga stvori Gospodin za počinak. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, jutarnju kavu kuhate ili već pijete, zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru i budite raspoloženi, radujte se novom danu, novim lijepim doživljajima ili lijepim sjećanjima. Danas možete sebe nagraditi čitanjem lijepe i dobre knjige, po preporuci osobe kojoj vjerujete, a koja zna što vi čitati volite.
Nakon ručka (a nadamo se da ste već odlučili što ćete pripremiti) polako krenite u šetnju po prirodi, Božjoj ljepoti, ako volite sanjariti šetajte sami, ali je dobro biti i u dobrom društvu osoba koje vas neće dušiti pričom i pokvariti užitak šetnje. Nekima je dovoljno za ljepotu i uživanje sjediti u hladu u bašči i vrtu, okruženi raznobojnim cvijećem (a u Tomislavgradu ga ima kao nikada!) čiji se opojni miris svuda širi i slušati veseli cvrkut ptica, pustiti mašti mašti na volju.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com