TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je uglavnom vedro, ima malo oblaka na sjeveru i magle na istoku, ali sunce se rano probudilo pa je očekivati da će rastjerati i maglu i oblačiće.

Ugodan vam i blagoslovljen dan na početku radnoga tjedna, a ako se po jutru dan poznaje bit će sunčan, ugodan, pa ga iskoristite najbolje što možete. Vjerujemo da ste se dobro naspavali i čili iz postelje ustali, ali za svaki slučaj još malo na kauču odmorili (haha), pa sada pijete prvu jutarnju kavu još uvijek se razbuđujući. I nemojte dugo razmišljati što danas raditi, najvažnije je početi od nečega, pa laganini, sve će doći na red, važno je da bude dobro urađeno i korisno i vama i drugima.
Danas će biti lijepo i prošetati i po selu i po gradu, a ako ste u Tomislavgradu danas je, po tradiciji, sajmeni, pazarni dan pa prošetajte malo i do tržnice uvijek bogate robom. Pred nama je zima, pa treba kupiti nešto toplije od odjeće, a treba i povrća za zimnice. Lijepo će biti popodne i na Rudini poviše grada, pa do gaja. Važno se kretati i u uživati u ljepotama prirode, bojama jeseni.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, dobro raspoloženi, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite dobre vibracije, učinite ljepšim svijet oko sebe!

www.tomislavnews.com