tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima bijelih oblaka i malo sivih na sjeveru, ali je sunce uranilo i svoje oštre zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, šarovit, malo vedar, malo oblačan, a jutro je posvježe, kakvo i priliči godišnjem dobu, još desetak dana i eto jeseni, kiša i studeni. Doduše i za danas su meteorolozi najavili popodne kišu i grmljavinu, izdato je žuto upozorenje, pa moguće je!
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, još malo sneni, ali trgnite se, valja na posao, na radno mjesto izvan kuće, a treba ponešto i po kući poraditi, ali nigdje ne žurite, nema u Boga kasne. Važno je kada se prihvatite posla odraditi ga temeljito, da iza vas ne ostaju tragovi popravaka. Nekada je bolji učinak kada radite sat vremena srčano, s ljubavlju, nego deset sati meljavenja, hoću-neću. Slično je i domaćicama u kuhinjama, gdje vrijedi ona: “Ručak ne kuva dug dan, nego dobar var!”

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnih misli, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com