tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima poneki oblak na istoku koji zaklanja sunce, pa su i oblaci, obasjani sunčanim zrakama plameni.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu i posljednji u mjesecu rujnu, mjesecu koji ne bijaše baš rujan, topao, više je bio oblačan i kišovit, a ne bijaše ni toploga ljeta Miholjskoga. Ali dobro je, hvala Bogu kod nas ne bijaše poplava i rijetke su godine kad ih ima, dok se neka druga mjesta svakodnevno bore s vodenim bujicama. Kod nas je, možemo komotno reći, klima i priroda nekako umjerene, a zadnjih godina nema ni velikih snjegova i ledova, pa neka tako ostane.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, prvu kavu popili i polako se spremate na posao, na radna mjesta ili štogod raditi po kući, a uvijek ima posla komu se radi. Samo ne pretjerujete ni u čemu, pa ni u rađi.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com