TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i sparno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, tiho je i sparno, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, a oblaci su nekakve pepeljaste boje kroz koje se pojavljuje pospano sunce.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dan, a zadnji je proljetni ove godine, ljeto je već nagelo s juga i oko 22:00 stiže nam poželjeti laku noć, a mi njemu dobrodošlicu i neka bude zdravije, ljepše i bolje nego prošlo, kao što želimo da nam svaki novi dan od Boga darovan bude bolji od onoga prije. Nekada tako i jest, ali najčešće nije, a mnogo toga ovisi i o nama, treba se truditi svaki dan biti bolji kako bismo večer dočekali radosniji i zadovoljniji učinjenim.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, prvu jutarnju kavu već popili, a oni ranoranioci već počeli i raditi, znajući da na sparnom i toplom danu najviše se može uraditi “za ‘lada”, dakle, dok sunce ne pripeče.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremni pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje.
www.tomislavnews.com