TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je umjereno vedro, a sunce je poranilo i kroz oblake već bacilo svoje zrake na široko Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i vedar i oblačan, ali sunce je uranilo pa je očekivati da će se više razvedriti i ovi sivi oblaci nestati. Još  je 232 dana do kraja godine i brzo će to proletjeti, kao i ovi dani iza nas, zato neka vam se ne žuri, neka vam svaki dan bude ispunjen zadovoljstvom i dobrim djelima i pokušajte, koliko je u vašoj mogućnosti, pomoći drugima, ne tražite i ne očekujte zahvalnost ili da se vrati istom mjerom,  vratit će vam se kada bude najpotrebnije.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i prvu kavu popili, pa krenite polako na posao, na izvršavanje dnevnih obveza, uz zahvalnost Bogu što vam je za to darovao novi dan! Svaki dan nosi svoje izazove, radosti i iznenađenja, a ponekada i tugu, neželjena događanja i osjećanja, ali od svega toga se sastoji život. Ako ljubite ovaj svijet mirni ste i posvećeni, radite što volite, idite kuda želite, bit će vam blagoslovljeno, ne bojte se!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, s osmijehom na usnama širite radost i veselje na sve strane!

www.tomislavnews.com