TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 14 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim poljem umjereno je vedro, ima bijelih oblaka iznad planina, sunce se sanjivo probija kroz tanke oblake na istoku.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, lipanjski topli dan, malo vedar, malo oblačan, a ako ste se dobro naspavali i pijete prvu jutarnju kavu uz cvrkut ptica, budite raspoloženi i vedri u rano jutro, pa će vam i cijeli dan biti vedar i radostan.

Danas je Blagoslov polja- sveta misa na groblju “Karaula” u Tomislavgradu i to je posljednje groblje na kojemu je Blagoslov polja ove godine, pa ako ste u mogućnosti odite na misu na groblju, iz srca molite: “Od munje, groma, rata, trešnje i zla svakoga-oslobodi nas Gospodine!” Potom upalite svijeće na i molite na grobljima svojih dragih pokojnika da počivaju u miru Božjem. Ne pretjerujte s cvijećem, ne pokazujte da ste materijalno bogati ako ljubav ne osjećate u duši, jer cvijeće za dan dva uvene, a duša je vječna. Ne zaboravite pomolite se i upaliti svijeću, ako ste u mogućnosti, i na grobovima na kojima netko ne moli, kojih se nema tko spomenuti, budite to vi, bez obzira jeste li  poznavali pokojnika ili ne.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i pozitivne vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com