TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a i sunce je jutros uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, a ako se po jutru dan poznaje bit će topao i sunčan, iako smo i jučer vidjeli da ne mora biti tako: jutro je bilo sunčano, a popodne oblačno, kiša, pljusak, ali, Bogu hvala, nije bilo nikakve štete. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete jutarnju kavu, onu sanjivu, budilicu. Važno je da ste dobro raspoloženi, razmišljate što danas raditi i od čega početi? Ne razmišljajte dugo, ne dvojite, započeti posao već je pola urađenoga, zato hrabro krenite u izazove koje vam donosi današnji dan i ne bojte se!

Ako ne bude popodne ili uvečer kiše, lijepo je prošetati u prirodi, u gaju, brdima, planinama, cvjetnim i zelenim Duvanjskim poljem, jer proljeće prirodu oboji najljepšim bojama, zelenilom, šarenilom, raznobojnim cvijećem, pa je pogleda prekrasan kuda god pogledate.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnom energijom, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com