TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, još uvijek nema one čiste plave boje neba, sunce je rano izašlo i kroz magličaste oblaka zagrijava polje Duvanjsko.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pretežito vedar, ali još uvijek sparan, ne da se nikako kiši da malo osvježi zrak, a vrijedilo bi i za ljude i za životinje, i za cvijeće, trave i drveće…
Nadamo se da ste se dobro naspavali, zaljubljenici u nogomet sigurno nisu, ali uvijek se treba tješiti da će biti bolje, kao i u životu, nije svaki dan rođendan, postoje dani i prije pobjede i nakon pobjede, kao i nakon poraza. Dok je zdravlja biti će i jednog i drugoga, život je to, a nogomet igra, doduše nekima i životna.
Ako ste popili prvu jutarnju kavu i žurite na posao, polako vozite, ne igrajte se ni sa svojim ni sa tuđim životima na cestama, vidite da je svaki dan sve više prometnih nezgoda i na našim, duvanjskim cestama.

S ljubavlju u srcima, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com