TG Vijesti

Dobro vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malih oblaka na putu sunčanih zraka, ali sunce je uranilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan sunčan i sparan, teže se diše u rano jutro, valjala bi dobra kiša da malo osvježi zrak i natopi žednu zemlju. Da je po željama neki bi sada voljeli i snijeg, moglo bi uživati kratko u idiličnom pogledu, možda se i provaljati na snijegu, a ne bi ga trebalo razgrćati, čistiti, samo malo pričekati.
Mnogima je radni dan nakon produljenog vikenda pa se treba malo zagrijati za posao, možda i dvije kave popiti ako ste kasno legli, a rano se ustali. Ljeto i inače nije za neke teške rađe, zato su mnogi već po odmorima, negdje u hladovini, možda na moru, jezeru, uz rijeke.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru u kojemu ćete činiti dobra djela, misliti pozitivno i s osmijehom na usnama širiti radost i dobre vibracije!

www.tomislavnews.com