tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, nema vjetra ni daška, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima malo magličastih oblaka na putu sunčevih zraka, koje su uranile i polako bistre nebo iznad Duvanjskog polja.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku mjeseca kolovoza, koji bi, prema najavama mogao biti malo kišovit, za razliku od srpnja koji požeđa, osuši i polje i brda, i drveće i cvijeća, baš bi trebala dobra kiša barem tri četiri dana, ali bez grmljavine i pljuskova. Vjerujemo da ste se dobro naspavali i već pijete prvu kavu dok se jutro lijeno vuče preko praga, razmišljate što danas raditi i od čega početi. Što god radili neka bude srčano, a na dobrobit i vama i svima oko vas. Ako činite dobro dobrim će vam se i vratiti kad-tad, ali ne mislite na to, ako i ne vrati vi nastavite biti dobri i činiti dobro, uvijek uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, dobrim raspoloženjem, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!
www.tomislavnews.com