tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, ima magličastih oblaka na putu sunčanih zraka, ali će ih sunce brzo rastjerati.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku radnoga tjedna, a dan je slavlja za Hrvate: Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 29. obljetnica Oluje, pa se ima čemu radovati, čega sjećati, ali sjećati se i odati zahvalnost svima koji položiše svoje mlade živote za domovinu.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami prepuštenu sjećanjima, dragim i manje dragim uspomenama, ali život je takav, satkan i od radosti i od tuge, da nema tuge ne bismo znali što je radost koja dolazi nakon tuge. Zato nastojte, koliko je do vas, da vam svaki dan bude jedinstven po dobroti, po ljepoti i po tomu za pamćenje.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru, pa s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com