TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ispred sunčanih zraka ima magličastih oblaka, koji polako nestaju.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, pa se treba malo ranije ustati, kavu popiti, na posao spremiti i početi ostvarivati poslove planirane za ovaj tjedan, a najteže se natjerati, početi raditi, jer je početak pola urađenog posla.
Već se i na ovakvoj sparini kakva vlada evo gotovo do kraja kolovoza osjeća smrdljivi zadah predizborne kampanje, iako do izbora ima još dobrih dana, proziva se i “prokida” svakoga i na sve strane, uz one koje se s pravom proziva ima i onih koji svoje sitne interese žele ostvariti preko ovih nekakvim moćnika, pa često i na pravdi Boga neke prozivaju, optužuju i takvi obično stradaju kao usputne, kolateralne “žrtve”, a onim moćnima samo poraste ugled.
U zemlji BiH, koju nažalost još ne možemo nazvati državom bez pridjeva neuređena, predizborna kampanja pokaže svu prljavštinu političke borbe, koje u nemilosrdnoj kampanji političari i njihovi slugani i ne kriju, sve ružno izvuku na površinu, stalno se rukovodeći onom da se na kraju “pljačke broje novci”, odnosno na kraju izbora glasovi, funkcije i fotelje, pa i kod lokalnih izbora.
Jutros smo, pod dojmom kasnonoćnih teških razgovora, načeli gadnu temu, iako stalno ponavljamo da nam politika ne smije biti tema, ali nekada prokuha i dobro je dok ne počne “vriti”, zato ćemo ovu temu ohladiti i drugima ostaviti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com