TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima malo magličastih oblaka, a sunce je uranilo i još uvijek sanjivo proviruje iza oblačića.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a topao je kasnoljetni dan, baš kao stvoren za uživanje u prirodi, koja je čista, kišom okupana, osvježena, zato danas nađite vremena za svoju dušu, za šetnju po gradu, selu, polju, brdu, planinama, zađite u šume i šumarke i uživajte u prekrasnim bojama što ih nebeska ruka posloži na slikama kakve ni jedan umjetnik koji zemljom hodi ne bi uspio.
Objavljujemo fotografiju Ramskog jezera, podsjećajući vas na ljepotu Rame i sutrašnji blagdan Male Gospe, rođendan Blažene Djevice Marije, kojoj se, tradicionalno, hodočasti u Ramu, što je malo dalje, a bliže je hodočastiti u duvanjske župe Bukovica i Vinica. Na vama je izbor, a Duvanjke i Duvnjaci tradicionalno hodočaste u Ramu, na Uočnicu Male Gospe, a na Malu Gospu (sutra) upute se u Bukovicu i Vinicu. Kamo god krenuli na hodočašće, na svečane mise, bilo vam blagoslovljeno i uslišano.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, bez negativnih misli, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!
www.tomislavnews.com