tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali maglovito u podnožju planina, sunce je uranilo i iza tankoga oblaka baca svoje oštre zrake po Duvanjskom polju.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge je dan odmora, a na žalost mnogima dan tuga, jer su jučer poplave u nekoliko mjesta, općina u BiH odnijele više od 40 života, za nekima se još traga u poplavljenim kućama i mutnoj vodi. Poplave su donije i ogromne materijalne, gospodarske štete, mnogi su, za vrlo kratko vrijeme ostali bez domova, bez svega što su imali, ali tko je sačuvao živu glavu dobro je, jer se kaže da živa glava sve može vratiti kada su u pitanju materijalna dobra. Iskrena sućut obiteljima čiji su članovi nastradali, a vjerujemo kako će onima drugima u pomoć svi priteći.
Danas je dan predizborne šutnje, zato ne pričajte, ne galamite, ne vičite, zatvorite usta, a otvorite srce i dušu, i pomozite ljudima u nevolji, jedan od načina je i ovaj:

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, otvorena srca i široke ruke za potrebite, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, širite optimizam i ovaj dan kad to nije lako, jer u našoj blizini su prizori nevolje, tuge i velike tragedije!

www.tomislavnews.com