tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, sunce se polako nazire iza tankih mrežastih oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao i malo oblačan, tih, pa se i ptičice oglasile svojim veselim cvrkutom iz već dobrano požutjelih krošnjama drveća, a poslije višednevnih kiša trava je buknula, a Šujica i potoci nadošli, priroda je poprimila i boje i mirise jeseni. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima razmišljajući što danas raditi, od čega početi. ne žurite, samo polako i strpljivo, stignete sve.
Ako vas ne veže radno mjesto niti neodgodivi poslovi u kući, lijepo je danas krenuti u šetnju, u prirodu, upiti tople zrake sunca. Kažu da je u jesen sunce jako zdravo, ni vruće, ni hladno, umjereno, taman kako treba. A šetnja u prirodi u svako doba, posebice u jesen kada se razigraju boje, djeluje opuštajuće, smanjuju stres, a jest bio mnogima stresan početak listopada.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, u kojemu ćete hrabro, s osmijehom na usnama, poći u susret svim izazovima, širiti radost i dobro raspoloženje.

www.tomislavnews.com