tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 16 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ali se sunce rano probudilo i već svoje tople zrake na Duvanjsko polje bacilo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, razmjerno vedar, kako inače ovih dana bude do podne, a nakon toga odnekuda doplove sivi kišni oblaci i kiša počne padati, grmljavina…i uvečer opet se nebo razvedri i bude ugodno za šetnju, za zabavu na otvorenom, kao što je bilo sinoć na Večeri folklora ispred duvanjske Spomen bazilike, pa su, vjerojatno, nakon slavljeničkog Dana općine mnogi jutros prispali. Neš’ ti, sat manje više, nigdje, hvala Bogu, ne gori. I zaista, ove godine duvanjski kraj i okolica pošteđeni su velikih požara kakvih je bilo prošlih godina u proljeće i ljeto, samo Bože neka potraje  ovako bez vatre, bez požara, naravno osim u srcu!

Oni koji su rano zaspali i jutros se rano probudili (a ne kao ona jedna duvanjska svekrva na koju se  ljuti nevista: “Ti, svekrvo, uvik zadnja legneš, a prva se digneš, pa sve uradiš dok mi spavamo!”)  i sada, uz miris cvijeća i cvrkut ptica koji dopire kroz otvoren prozor pijete prvu kavu, neka vam je radostan i uspješan dan.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom za druge, a ruku raširenih u zagrljaja i s osmijeha na usnama, širite dobre vibracije na svakoga i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com