TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, puše slab vjetar, posvježe je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, sunce je uranilo, a u razbacivanje sunčanih zraka po Duvanjskom polju na putu mu stoje tanki bijeli oblaci.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za ljeto je malo pohladan,jer puše vjetar, pa ne izlazite kratkih rukava ako vas ne nosi mladost i ne grije ljubav, haha. Zato je noćas bilo ugodno spavati, dekom se pokriti i lijepe snove snivati. Ali treba i uraniti jer nećete ništa ni ispavati, da spavate do podne. Sve treba umjereno: i raditi, i odmarati, i spavati i budan biti, samo neumjereno ljubiti i život i ljude, neka vam samo ljubav bude bezgranična, ostalo sve u granicama.
Jutros smo u arhivu pronašli ovu idiličnu fotografiju s Ljubuše, koja budi nostalgiju i mnoge vraća u djetinjstva, ma kako bilo siromašno, nekako je bilo bezbrižno, radosno, ali to shvatite tek s podebljim vremenskim odmakom. Zato je šteta što u pravo vrijeme ne shvaćamo njegovu ljepotu, a to djeca i nisu u stanju. Možda stoga kada odrastemo često se u djetinjstvo vraćamo pokušavajući ga barem u mislima oživjeti, proživjeti.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!
www.tomislavnews.com