tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 9 stupnjeva C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, sunce se rano probudilo i svoje oštre zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, subota, za mnoge dan odmora, predzadnje ljetno jutro i zadnji ljetni dan, jer već sutra popodne kalendarski nam stiže jesen, a priroda se polako sprema za ovo zlatno godišnje doba: do jučer potpuno zelene krošnje drveća danas prošarane žutim lišćem, od kojih se poneki i polako spuste na zemlju, na travu koja se još zeleni, umivena nedavnim kišama. Cvijeće se još ne predaje, širi latice i miriše na sve strane.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pa iako, možda, niste trebali ranije ustajati iz postelje, danas ne morate na radno mjesto, ne morate nigdje žuriti, nije vam se dalo izležavati, pa ste rano ustali i već pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili samo uronjeni u lijepa sjećanja, sanjarenja.
Danas je i Međunarodni dan mira, utemeljen prije 23 godine, u svrhu jačanja mira među svim narodima i državama u svijetu, dan jačanja borbe protiv nasilja u cijelom svijetu, ali… Zato budite miroljubivi, ako i jednom mrvicom doprinesete miru, učinili ste mnogo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i djelima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!
www.tomislavnews.com