tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, a i sunce je uranilo i probija se kroz tanke oblake.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dan pred vikend, a cijeli tjedan iza nas bio je nekako šarovit, bilo je i vedro i oblačno, i toplo i prohladno, ali su jutra stalno bila cvjetna i mirisno, a tako je i jutros.

Svako jutro, svaki novi dan donosi i novi izazov, pa uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru i novim izazovima s kojima ste se spremni suočiti, s problemima za koje imate snage i znanja riješiti ih i večer dočekati ispunjeni zadovoljstvom i radošću. Ako vam dan donese i neke probleme, prepreke koje niste u stanju odmah riješiti, neka vas ne obeshrabri, neka i problem prespava, sutra će ga možda biti lakše riješiti, dakle, uvijek pomislite  da će svaki dan proći, ma kakav bio i sutra svanuti novi, uvijek se nadajte vedriji i veseliji.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremnošću pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com