tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 13  stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ali ima bijelih oblaka na istoku iza kojih prodiru tople sunčane zrake.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, blagdan Duhova, kršćanska svetkovina silaska Duha Svetoga na apostole u Jeruzalemu 50 dana nakon Kristova uskrsnuća od kuda i izraz Blagdan Pedesetnice. Nedjelja je dan Gospodnji i blagdan sam po sebi, dan molitve i odmora, a danas još pojačana posebnom svetkovinom.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pa s obitelji ili dragim osobama pijete prvu jutarnju kavu još malo sanjareći, jer je i jutro nekako sanjivo. Osim pripreme ručka danas ne planirajte ništa više raditi, svetkujte, odmarajući molite, Duha Svetoga zazovite da vam bude u pomoći u svakoj nevolju, da vam tugu odagna, a radost donese.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti, pozitivnih misli, empatije za druge, posebice stare, bolesne i nemoćne, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na svakoga i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com