TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 13 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima i oblaka na istoku, iza kojih se naziru pospane sunčane zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pri kraju mjeseca svibnja, za mnoge najljepšeg mjeseca u godine, kada sve buja, cvjeta, miriše, kada se život obnavlja, priroda obuče cvjetnu haljinu vrijednu divljenje.

Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, na noge ustali i pijete prvu jutarnju kavu uz otvoren prozor gledajući rađanje novoga dana kojega najavljuje i vesela ptičja pjesma, zahvalite Bogu na ovome danu-lijepom daru. Budite i vi u skladu s prirodom u proljeće, veseli i raspjevani, dobro raspoloženi. Uzalud lijep pogled na izvanjski svijet, na lijepu prirodu, ako vam nutrina, srce i duša nisu na mjestu, ako ste nezadovoljni bez razloga i to nezadovoljstvo pokazujete svima oko sebe, širite malodušje i negativu.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije na sve i svakoga oko sebe, uljepšajte ovaj dan!

www.tomislavnews.com