TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo iznad duvanjskog kraja umjereno je vedro, a to znači da ima i bijelih oblaka iza kojih se naziru sunčane zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, blagdan je Tijelova (Brašančeva) u spomen na ustanovljenje euharistije na Veliki četvrtak. Danas je i Dan državnosti Republike Hrvatske, pa je dvostruka proslava, a kako je u sljedeću nedjelju i Blagoslov polja-misa na Gradskom groblju Karaula, sinoć smo primijetili malo veću gužvu u Tomislavgradu, što je znak da su mnogi Duvnjaci iz Republike Hrvatske “uhvatili” četiri neradna dana i stigli u zavičaj.

Mi vjerujemo da ste se vi, drage čitateljice i čitatelji, a redovitih vas je oko 50 tisuća(!!!), dobro naspavali, lijepo sanjali i jutros pijete prvu jutarnju kavu, a ako je i vama danas neradni dan, malo sanjarite s pogledom kroz otvoren prozor na prekrasnu prirodu i pjesmu, zvukove koji dopiru izvana. Zahvalite Bogu na novom dan-lijepom daru u kojemu ćete i danas biti dobri, razmišljati pozitivno, biti velikodušni, pomoći potrebitima, utješiti one utjehe potrebne.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com