TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima nekih magličastih oblaka na putu sunčevih zraka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao, a puše povjetarac pa razgoni sparinu. Noćas je bilo ugodno spavati i jutros se lakše i odmornije iz postelje ustati, prvu jutarnju kavu piti na terasi, na balkonu, uz otvoren prozor i promatrati ljepotu rađanja novoga dana uz veseli cvrkut ptica.
U Tomislavgradu se već pomalo osjeća ljetna gužva, pristižu naši dragi iz tuđine, iako je sljedeći vikend, po običaju, udarni za dolazak u zavičaj. U općini je i ovoga ljeta, u gradu i selu mnogo događanja, duhovnih, kulturnih, zabavnih, sportskih, pa dana sela, svadbi, rođendana, turnira…sigurni smo da za svakoga ima ponešto, svatko sebi odabere sudjelovati u onome što voli, posjetiti ono što ga zanima ili sam organizira, danas je to baš lako, to može svatko: malo mašte-puno prijatelje i događaj, zabava kao iz bajke!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnih misli, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, dobro raspoloženi, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com