tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima nekih magličastih oblaka na putu sunčevih zraka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao, a puše povjetarac pa razgoni sparinu. Noćas je bilo ugodno spavati i jutros se lakše i odmornije iz postelje ustati, prvu jutarnju kavu piti na terasi, na balkonu, uz otvoren prozor i promatrati ljepotu rađanja novoga dana uz veseli cvrkut ptica.
U Tomislavgradu se već pomalo osjeća ljetna gužva, pristižu naši dragi iz tuđine, iako je sljedeći vikend, po običaju, udarni za dolazak u zavičaj. U općini je i ovoga ljeta, u gradu i selu mnogo događanja, duhovnih, kulturnih, zabavnih, sportskih, pa dana sela, svadbi, rođendana, turnira…sigurni smo da za svakoga ima ponešto, svatko sebi odabere sudjelovati u onome što voli, posjetiti ono što ga zanima ili sam organizira, danas je to baš lako, to može svatko: malo mašte-puno prijatelje i događaj, zabava kao iz bajke!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnih misli, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, dobro raspoloženi, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com