tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 15 stupnjeva C, puše povjetarac, posvježe je, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, ima malo magličastih oblaka iznad planina, magle po udolinama, sunce je uranilo i svoje oštre zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar je, ali malo pohladan, na krošnjama drveće već se vidi poneki žuti list, što je prvi nagovještaj jeseni, koja se sluti i iza magle koja se valja po udolinama i podnožju planina. Ništa novo, ništa neočekivano pri kraju ljeta. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, nema više vrućina ni sparina, prozori se zatvaraju, pokrivači na postelje stavljaju.
Za danas najavljuju vrijeme bez kiše, pa zato, ako nemate neodgodivih poslova u kući, krenite u šetnju, upijajte u prekrasnoj prirodi zdrave zrake sunca na kraju ljeta, kažu da su te najzdravije. Akumulirajte njihovu toplotu i svjetlost, nagradite tijelo, a ljepotom pogleda nahranite dušu. Ako imate posla ili ste na radnom mjestu do iza podne, krenite u šetnju u predvečerje, na zalasku sunca, za romantičare je to najljepši dio dana. Iskoristite najbolje što znate ovaj lijepi dan, neka bude po dobroti upamćen, najbolji, najkorisniji i vama i svima i svemu oko vas.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnih misli, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-lijepom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com