TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem šarovito je, a to znači da ima i vedrine i oblaka, magle po polju i dolinama, ali je sunce uranilo i polako prosijava kroz oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i vedar i oblačan, više je oblačan, ali volimo napisati da je umjereno vedar, jer želimo da u rano jutro i vi budete više vedri, jer ma kako bio neveseo dan, ako vam je pogled blag, a osmijeh veseo, učinit ćete i dan boljim i ljepšim. Nema tako tamne noći, a koja je najtamnija pred svitanje, da ne bi svanula zora i novi dan, da sunce ne bi izašlo.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali i već prvu jutarnju kavu popili doma s dragim osobama ili na radnom mjestu s kolegama, te da možete početi s dnevnim aktivnostima, ali ne naglite, polako i temeljito što god radite.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremni pomoći drugima, posebice starim, nemoćnima i bolesnim, unesrećenim, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru u kojemu ćete činiti dobra djela, s osmijehom na usnama širite dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com