tomislavnews.com

VIDEO: DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a magličastih oblaka ima   na putu sunčanim zrakama, pa još nisu svoju toplinu razbacale po Duvanjskom polju.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, više vedar nego oblačan, tih u rano jutro, čuje se samo cvrkut ptica u krošnjama drveća i negdje iz daleka dopire lavež psa, što li se on ranije probudio, vjerojatno ispraća vlasnika na put ili na posao. Nadamo se da ste se i vi dobro naspavali, na noge skočili i još malo sanjarite uz prvu jutarnju kavu, a rano ljetno jutro je stvoreno za sanjarenje ili zaranjanje u lijepe uspomene.

Sve što je ružno i loše odbacite odmah na početku dana kao veliki teret, ljepotu, dobrotu i ljubav je mnogo lakše nositi od mržnje, zato ne dajte da se primakne blizu vama, jer: netko vam ne mora biti drag, simpatičan, ne morate ga voljeti, ali ne mrzite nikoga, pod teretom mržnje teže je živjeti nego pod nepravdom kojom svjedočimo svaki dan.

Ispunite srce ljubavlju, dušu mirom, empatijom, pozitivnim mislima, širokim osmijehom i blagim pogledom obuhvatite široko polje i visoke planine, ljepotu prirode i odmah će vam se i društvo učiniti boljim, ljepšim, za život ugodnijim!

OVAJ PREKRASAN, RASPJEVANI VIDEO ZA DOBRO JUTRO STIGAO NAM JE IZ RAŠELJAKA OD F.P.

www.tomislavnews.com