TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, tiho je, sparno, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, ali nekako maglovito, nema onu plavu boju već dugo, sunce je uranilo i obasjava Duvanjsko polje.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a toplo je, sparno, teže se diše, a izdato je i žuto upozorenje zbog mogućeg grmljavinskog nevremena u popodnevnim satima. Dobro bi bilo da padne više kiše, ali bez grmljavine, bez krupe, bez nevremena.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, neki na ranu misu otišli, neki još uvijek piju prvu jutarnju kavu, polako, uz sanjarenje, jer jutro je baš nekako sanjivo, pa ne žurite, stignete sve. Danas, ionako, osim obiteljskoga ručka nemate drugih velikih obveza, zato uživajte u ovome danu, negdje u hladovini i zahvalite Bogu na lijepom daru-novom danu u kojemu ćete učiniti barem jedno djelo humanosti, za uzdarje nebesima.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i suosjećanjem za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!
www.tomislavnews.com