tomislavnews.com

DOBRO vam umjereno vedro, vjetrovito i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, ima poneki bijeli oblak, a sunce je uranilo i po Duvanjskom polju svoje tople zrake razbacalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, mnogima dan odmora, a napolju puše vjetar, pohladno je za šetnju, možda otopli kad odjutri pa je dobro prošetati po gradu, selu, polju, gaju, planinama. Prije toga da vas upitamo jeste li se dobro naspavali, lijepo sanjali, a nadamo se da već pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja. Nekako je subota predodređena za sjećanja, za uspomene, naravno, za to se ne živi, ali se često od toga živi kad dođu neke godine. Uspomene vam nitko ne može oteti, prisvojiti, one su samo vaše, nevidljive, ali često griju dušu i vraćaju osmijeh na usne, dobro raspoloženje, naravno, one lijepe, a onih ružnih i tužnih se i ne sjećajte, pohranite ih na skrovito mjesto u srcu i ne budite!
Ako ste za subotu ostavili odraditi neke poslove po kući, vani, polako ih odradite da nedjelju dočekati mirni, bez opterećenja, ali ne žurite, dug je dan. Važno je raditi i uraditi ono što je korisno i vama i drugima.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com