tomislavnews.com

DOBRO vam vedro, hladno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 3 stupnja C, puše jaka bura, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a sunce se rano probudili i na istoku razgoni tanke oblake.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan odmora, a po ovoj buri i hladnoći ne može se ništa ni raditi napolju, nije ugodno ni za šetnju, zato u kući uvijek ima posla, posebice pred ove blagdanske dane. Ali uzmite i vi predah od kućanskih poslova, koji se ne vide, koje će vam malo tko priznati za ozbiljnu rađu. Uz jutarnju kavu s dragim osobama, dogovorite se što ručku i neka vam spremanje jela bude danas glavni posao, a vjerujemo da u tome uživate.

Subota je dan za raditi samo ono što vam čini zadovoljstvo: posjetite drage osobe, nazovite drage ljude, popričajte, bez jadikovki i teških priča na početku dana, budite optimistični i ne dajte malodušju ili osobama s negativnim mislima da utječu na vas.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, spremnošću pomoći svima kojima je pomoć potrebna, a vi u mogućnosti pomoći, zahvalite Bogu na još jednom danu-lijepom daru i zauzvrat širite radost i veselje s osmijehom na usnama!

www.tomislavnews.com