tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše vjetar pa se čini mnogo hladnije, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a i sunce je jutros uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, vedar i sunčan, pa nastojte biti i vi takvi, unatoč tužnim vijestima o ratnim stradanjima, možda se nekima čini kako je daleko, sve je to blizu nas, svi gledamo strahote i svi osjećamo ili suosjećamo s ljudima koji pate, koji bježe iz svojih domova, posebice je tužno gledati djecu, nikome ni krivu ni dužnu da stradaju.

Mnogi su isto ili slično proživjeli i znaju koja je to tuga, žalost, nesreća. Ako možete nekako pomoći budite dobročinitelji onima kojima je pomoć potrebiti, otvorite srce onima kojima je potrebna pažnja, ljubav, toplina doma. Pomozite i ne čekajte zahvalu, mnogo su sretniji oni koji pomažu  drugima, nego oni kojima se pomaže, uvijek imajte to na umu. I molite Boga da zaustavi ove strahote, da prosvijetli pamet moćnicima svijeta, da prestane ubijanje i protjerivanje nedužnih ljudi, čovjeku nestaje riječi…

www.tomislavnews.com