tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 5 stupnjeva, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, plavo, čisto k’o ogledalo, a i sunce je jutros uranilo, ali je dobrano hladno.

Ugodna vam hladna, ali vedra subota. Dugo već u rano jutro nije bilo tako vedro i sunčano, ali ni tako hladno, pa nam je ožujak u prvoj trećini mnogo hladniji od prošle veljače, koja je bila kišna, malo i snježna, ali s manje minusa.

Važno je kako se vi osjećati, važno je da ste jutros ustali iz postelje i da s dragim osobama pijete prvu jutarnju kavu u toploj prostoriji i da još malo budni sanjate. Snove vam nitko ne može ukrasti, ne može zabraniti i uvijek su lijepi, pa ih nastojte ostvarivati, ali i dalje snivati. Život i jest put od stvarnosti do snova, koji je lijep i dok se samo njim hodi, a ljubav vas vodi, jer bez ljubavi i put je težak, često s velikim preprekama. Ljubav je moćno osjećanje koje pomjera brda i doline, za kojega nema izazova koje nije moguće svladati, ljubav je vjera i nada i neka vas uvijek prati – sutra, ali i sada!

www.tomislavnews.com