TG Vijesti

DOBRO vam vedro i malo vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 15 stupnjeva C, puše slab vjetar pa je jutro svježije, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, a i sunce uranilo i kroz grane svoje zrake probacilo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, mnogima dan odmora, zadnji je dan kolovoza, ali ljeto ne popušta, ne da se, na odlazak ne sprema se. Čini se kako će ove sezone iskoristiti boravak ovdje do zadnjega kalendarskog dana, pa neka, nemoćni smo pred njim i njegovom toplotom i ljepotom. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, iako je popustila sparina lijepo je otvoriti prozor zbog svježine u osvit dana kada se najslađe spava.
Svoje misli danas ne opterećujte teškim razmišljanjima ni ružnim uspomenama, ako se pojave bacite ih niz vodu, ako možete u rijeku zaborava. Znamo da će se one opet povremeno vraćati, izranjati iz vode, vraćati se uzvodno, ali koliko god je moguće i kada je god moguće oslobodite ih se, opustite se, sanjarite, život je, na kraju, kad sve saberete i oduzmete, ipak lijep. Zato zahvalite Svevišnjem na novom danu-velikom daru, a za uzdarje ljubite taj dar iako ponekada nije ono što smo željeli dobiti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i čiste savjesti, s empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na na sve i svakoga oko sebe!
www.tomislavnews.com