tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 13 stupnjeva C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem je vedro, malo maglovito iznad planina, ali sunce se rano probudilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, a prošli tjedan nama u Tomislavgradu nije  bio naklonjen, bilo je pljuskova, grmljavine, bila je strašna pijavica koja je nanijela štetu žiteljima duvanjskih prigradskih naselja Bobare i Kola. Vjerujemo i Boga molimo ne ponovilo se!

Uz jutarnju kavu, ako ste se dobro naspavali i dobro razbudili, planirajte kako najbolje iskoristiti, provesti ovaj dan, da bude koristan i vama i svima oko vas. Ne dajte da vam bilo tko i bilo što pokvari ovaj dan i unese nemir u vaše srce, malodušje u vaše misli, klonite se negativnih osoba. I bilo što radili, ne žurite, polako, temeljito odradite i izvršite sve današnje obveze kako ne biste griješili žureći, pa više vremena utrošili popravljajući greške.

Ako sve radite s ljubavlju u srcu, osmijehom na usnama, pozitivnim mislima i dobrim vibracijama koje prenosite i na druge, dan ćete ispuniti radošću i zadovoljstvom, a to je za zdravlje i miran san jako dobro.

www.tomislavnews.com