tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!



Temperatura je 10 stupnjeva C, puše lagani vjetar, a nakon tri oblačna i kišna dana jutros je nebo nad Duvanjskim poljem uglavnom vedro, a i sunce je zarana bacilo svoje tople zrake na Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen pri radni dan predzadnjeg dana kolovoza, kod nas najtoplijeg mjeseca u godini, što jest i bio ove godine, osim dva tri zadnja dana kada je, uz kišu, naglo i zahladilo. Jutrošnje vedro nebo i rano probuđeno sunce izgledni su za ponovno toplo i sunčano vrijeme.

Vi, bez obzira na vrijeme, zadržite dobro raspoloženje ili ga popravite uz prvu jutarnju kavu ako je bilo malo popustilo. Vjerujemo kako ste se tijekom kišnog vikenda dobro odmorili i prikupili energiju odraditi sve poslove i razgovore za danas planirane. No, ne naglite brza rađa nije dobra, odradite sve temeljito da ne morate popravljati.

Sve ćete to lakše i bolje odraditi uz osmijeh, lagano pjevušenje, uz ljubav u srcu, mir u duši i to ako sve to podijelite s drugima, a koji ne moraju biti iz ova dva draga sela duvanjska označena na fotografiji!

www.tomislavnews.com