tomislavnews.com

FOTO: DOBRO vam vedro i prohladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima oblačića iznad planina i magle u dolinama, ali sunce je jutros uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a danas, ako se po jutru dan poznaje, moglo bi se i u dulju šetnju, nakon pet šest pretežito kišnih i toplih dana. Posljednja je nedjelja u listopad kojega ostade još dva dana, a onda nastupa studeni, a jutros je malo zahladilo u odnose u na prošle dane, ali je očekivano pred studeni.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali (jer je noć “produljena” za jedan sat, haha), da ste lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu uz zatvoren prozor kroz koji gledate u žuto lišće koje polako nestaje s drveća, ali se cvijeće, duvanjske ruže, još ne daju, još cvjetaju, kao da dragu osobu čekaju da ih ubere i s ljubavlju nekomu daruje, da nastavi živjeti još koji dan kao ukras na stolu.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, s osmijehom na usnama i rukama raširenim u zagrljaj, krenite hrabro u susret novom danu-velikom Božjem daru i širite radost dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com