tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a i sunce je uranilo i svojim toplim zrakama Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan ne početku radnoga tjedna u zadnjoj trećini mjeseca listopada, kada je jesen već dobrano promijenila boju prirode, išarala, istkala najljepše raznobojne tepihe i njima prekrila šume i šumarske, dvorišta i parkove.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, iz postelje uranili i već prvu kavu popili, mnogi i na radna mjesta stigli, s radnim kolegama razmijenili novosti koje su bile preko vikenda, bacili i po koji bezazleni trač, šalu, nasmijali se i puni elana prionuli na posao. Počnite od onoga lakšega koji služi za zagrijavanje, a potom priđite na one teže, a zdravom, posebice mladom čovjeku, nikakav posao ne bi trebao biti težak, nikakav problem nerješiv. Doduše, za neke treba više truda i vremena, vi se potrudite, a nešto će i vrijeme učiniti, pomoći vam (vremenom će biti lakše riješiti!).

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost svuda oko sebe!
www.tomislavnews.com