TG Vijesti

DOBRO vam vedro i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 14 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini kako je hladnije, nebo nad duvanjskim krajem je je vedro, iznad obzorja ima rumenila, pa je očekivati lijep, sunčan, nedjeljni dan, jesenskim bojama prošaran.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a predzadnji je dan mjeseca listopada, još nema jakih jesenskih kiša i bura pa žuto lišće tek pomalo opada, ima ga još podosta na granama.

Ako s dragim osobama pijete prvu jutarnju kavu nemojte počinjati priču koliko bi sada po starom bilo sati, kako u zoru niste mogli spavati, kako je produljena noć za jedan sat, ne brinite o tome i ne zamarajte druge. Ako ste pomjerili sat unazad to ne znači kako se i vi morate stalno osvrtati koliko bi bilo i što bi bilo, ne vrijedi razmišljati o tome, kao što je beskorisno žaliti za “prolivenim mlikom”.

Bolje je dok ste svi na okupu dogovoriti se što ćete danas ručku, kuda ćete popodne krenuti u šetnju ili s dobrim društvom na kavu, ili ćete ostati doma uz dobru knjigu na kraju mjeseca knjige, možda pogledati dokumentarac, omiljenu seriju, igrati se s djecom, možda kviza ako su djeca ili unučad odrasliji.

Danas radite samo ono što vam čini zadovoljstvo, s ljubavlju u srcu i mirom u duši, osmijehom na usnama učinite radosnim ovaj dan!

www.tomislavnews.com