tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

 



Temperatura je 15 stupnjeva C,  puše lagani vjetar, a nebo nad Duvanjskim polje vedro, ima oblačića koji pod naletom sunčanih zraka blijede, nestaju. Sunce se jutros rano probudili i sigurno je lijepo sanjalo kada je na uranku duvanjski kraj obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan i mjesec rujan, odmiče i ova godina brže nego očekujemo, jer vrijeme nikoga ne čeka pa ne čekajmo ni mi povoljno vrijeme, prilagodimo se kakvo god da je i neka nam svako vrijeme, svaki dan bude povoljan za uraditi dobra djela. Ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima i ne hvalite se time, jer znate da je uvijek sretnija ruka koja daje nego ona koja prima, a nitko i nikada ne može znati kada će doći vrijeme da primate pomoć od drugih, zato dok možete vi pomažite.

Sve to radite bez buke, bez priče, dovoljno vam je zadovoljstvo koje osjetite u srcu ako usrećite drugoga, ako utješite one utjehe potrebe. Sve to činite s osmijehom i ljubavlju  koju će drugi osjetiti, primijetiti, kojima ćete uljepšati dan i sami biti radosni!

www.tomislavnews.com