tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 1 stupanj C, puše lagani vjetar, bura se smirila, a nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, prvi radni u tjednu i posljednji u veljači, koja ne bijaše ni vedra, ni vesela, ali sve je to život i događanja nisu po našim željama, puna su iznenađenja, nekada ugodnih, nekada neugodnih, veselih i tužnih, vedrih i oblačnih, sunčanih i hladnih.

Na vrijeme ne možemo utjecati, a najčešće kao pojedinci ni na okolnosti čak ni u bližem okruženju, kamo li u onom dalekom. Zato možemo utjecati na svoje raspoloženje, zaviriti u svoju nutrinu, napuniti srce ljubavlju i dušu mirom i podijeliti radost života s drugima. Udruženi radosni pojedinci napravit će grupu optimističnih, veselih, dobro raspoloženih ljudi, grupu koja će se stalno povećavati, osoba koje će isijavati ljubav, širiti mir, moliti Boga da rat prestane ma gdje u svijetu da jest, da ubijanje nevinih prestane, krvoproliće sasiječe u korijenu, a da zavlada ljubav i radost među ljudima, na cijelom svijetu.

www.tomislavnews.com